Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعه جدیدی که توسط دانشگاه کوئینزلند انجام شده نشان می‌دهد که خانواده‌ای از کرم‌ها به نام "Zophobas morio" به دلیل وجود نوعی آنزیم باکتریایی در روده‌شان می‌توانند از پلی‌استایرن (یک نوع پلاستیک همه‌کاره و جامد که برای تولید انواع زیادی از محصولات مصرفی استفاده می‌شود), تغذیه کنند. این کشف می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا آنزیم‌هایی را مهندسی کنند تا زباله‌های پلاستیکی را در کارخانه‌های بازیافت از طریق خرد کردن مکانیکی و به دنبال آن تجزیه زیستیِ آنزیمی تجزیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در مدت سه هفته به این کرم‌ها رژیم‌های غذایی مختلف دادند که یکی از این رژیم‌ها تغذیه از پلاستیک بود. کریستین رینکه، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: ما دریافتیم ابرکرم‌هایی که از رژیم غذایی پلاستیک (پلی‌استایرن) تغذیه می‌شدند، نه‌تنها زنده ماندند بلکه حتی افزایش وزن اندکی نیز داشتند که این موضوع نشان می‌دهد که کرم‌ها می‌توانند انرژی را از پلی‌استایرن دریافت کنند.

دکتر رینکه و تیمش از تکنیکی به نام metagenomics برای شناسایی چندین آنزیم رمزگذاری شده, استفاده کردند که قادر به تجزیه پلاستیک‌هایی مانند پلی‌استایرن و استایرن بودند.کرم‌های "Zophobas morio" پلی‌استایرن را با دهان خود خرد می‌کنند و سپس آن را به باکتری‌های روده خود می‌رسانند. در مرحله بعد، محصولات تجزیه شده از این واکنش می‌توانند توسط میکروب‌های دیگر برای ایجاد ترکیبات با ارزش مانند پلاستیک‌های زیستی استفاده شوند.

در تحقیقات آینده دانشمندان قصد دارند این باکتری‌های روده این کرم‌ها را در آزمایشگاه رشد دهند و توانایی آن‌ها در تجزیه انواع زباله‌های پلاستیکی را آزمایش کنند. جیارون سان، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: باید بررسی کنیم که چگونه می‌توانیم این فرآیند را به سطح مورد نیاز برای کل کارخانه بازیافت ارتقا دهیم. اگر این ابتکارات موفقیت‌آمیز باشد، بازیافت پلاستیک توسط آنزیم روده این کرم‌ها می‌تواند گزینه مناسبی برای کاهش آلودگی پلاستیک باشد.

بیشتر بخوانید: چگونه یک باکتری می تواند دنیا را نجات دهد؟

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1640822

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محیط زیست پلاسکو پلی استایرن کرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این سوخت غیرآلاینده است و می‌تواند جایگزین مازوت شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی به گفته مسئولان این شرکت دانش بنیان، سوخت‌های جامدی که از این دستگاه خارج می شود، قابلیت اشتعال چندین برابری سوخت‌های سنگین را دارد.

دیگر خبرها

  • خداوندا، ایران را تجزیه و با آتش سوزی، سیل و زلزله نابود کن!
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • خوک خاکی؛ پسرخاله مورچه خوار (فیلم)